Privat

Vi leverer
professionelle løsninger

Løsninger indenfor nybyggeri, renovering, tegneforslag og totalentrepriser
– uanset hvor stor eller lille opgaven er, så kan vi løfte de

Få et uforpligtende tilbud

pil_ned

Udfyld formularen og få et tilbud på din opgave
– det er 100% uforpligtende!

Lad os bygge dit drømmehus eller drømme-sommerhus

Vi leverer professionelle løsninger indenfor nybyggeri, renovering, tegneforslag og totalentrepriser – uanset hvor stor eller lille opgaven er, så kan vi løfte den, og du kan være sikker på, at vi kommer i mål – og som en ekstra sikkerhed for dig, så er vi med i Byg Garanti, som er din sikkerhed for håndværksmæssig høj kvalitet.

Lad os bygge dit drømmehus eller drømme-sommerhus! At sætte gang i et nybygningsprojekt kræver stor tillid til alle de involverede, fordi der skal samarbejdes på kryds og tværs af fag. Derfor anbefaler vi at vælge en tømrer med meget erfaring, som også kan samarbejde med andre håndværksfag. Vi bistår også med råd, vejledning og skitseforslag, og vi følger opgaven helt til dørs.

Trænger din bolig til nyt tag, gulv eller vinduer? Eller til at blive efterisoleret? Vi har kompetencer indenfor efterisolering og installation af nyt gulv, vinduer, tag og udhæng, så vi hjælper dig gerne med dine renovationsopgaver, samt støtter dig med råd og vejledning omkring vedligehold af din bolig, både ude og inde.

Terrasser i mange afskygninger har vundet stor popularitet over de seneste år. Træterrasser er et smukt alternativ til fliseterrasser, og er især praktiske hvis dit his har mange niveauer eller har hævet udgang. Vi er med fra tegning til realisering af din nye træterrasse, så du kan nyde sommeren, når den er bedst.

Som en ekstra sikkerhed for dig som kunde, er vi med i Byg Garanti, som dækker alle opgaver i op til 5 år efter arbejdets afslutning.

Få et uforpligtende tilbud

pil_ned

Udfyld formularen og få et tilbud på din opgave
– det er 100% uforpligtende!

thymesterbyg

Få et uforpligtende tilbud