erhverv

Nybyggeri

Skal i have bygget nyt?

Nybyg er en stor beslutning for de fleste, uanset om det er privat eller erhvervsmål. Derfor vil vi gerne være en del af hele processen omkring beslutning, tegning og konstruktionen af nybyggeriet. At sætte så stort et projekt i gang kræver stor tillid til alle involverede parter, fordi der skal samarbejdes på kryds og tværs. Vi anbefaler derfor altid, at du vælger en tømrer med stor erfaring, som også formår at samarbejde med andre håndværksmæssige fagfolk.

Når du vælger nybyggeri, er du også sikret i fremtiden. Vi sørger for, at byggeriet overholder miljøforskrifter, og at byggeriet er en helhedsløsning som også holder driftsomkostningerne nede. Hos Thy Mesterbyg bistår vi altid med råd, vejledning og skitseforslag og vi følger enhver opgave helt til dørs.

Dette er også en mulighed inden for fagentrepriser, hvor vi går ind og agerer en del af byggeriet. Vi er endvidere gode til at opbygge et samarbejde, det vil derfor være muligt, selv at udføre en del af arbejdet eller give en hånd med, hvis dette ønskes.

Få et uforpligtende tilbud

pil_ned

Udfyld formularen og få et tilbud på din opgave
– det er 100% uforpligtende!