Om os

Hvem vi er og
hvad vi står for

Thy Mesterbyg blev grundlagt i 1973, hvilket giver os mange års erfaring indenfor tømrer- og snedkerbranchen. I 1995 overtog Jan Smed lederposten, og han har fortsat kursen mod kvalitet, troværdighed og garanti lige siden.

Vi er et lokalforankret tømrer- og snedkerfirma med mere end 45 års erfaring i branchen. Vi servicerer Thy og Mors, og beskæftiger os med stort set alle byggeopgaver lige fra skitseforslag til totalentrepriser. Håndværk af høj kvalitet er en del af vores DNA, og vi går ikke fra en opgave, før både kunden og vi er tilfredse. Derfor giver vi også vores kunder ekstra sikkerhed ved at være med i Byg Garanti, som er din garanti for veludført håndværk.

Vi udfører store og små projekter indenfor erhverv, industri og det private. Det betyder at vi både kan levere dele af et større projekt, stå for hele projekter og følge opgaven til dørs. Vi har kompetencer indenfor alt fra nybyggeri til renovering – herunder efterisolering, installation af døre og vinduer samt nyt tag og udhæng. Vi kan også være behjælpelige med skitseforslag til dit næste byggeprojekt og være med i hele processen fra start til slut.

Få et uforpligtende tilbud

pil_ned

Udfyld formularen og få et tilbud på din opgave
– det er 100% uforpligtende!