Erhverv

Vi leverer
professionelle løsninger

Løsninger indenfor nybyggeri, renovering, tegneforslag og totalentrepriser
– uanset hvor stor eller lille opgaven er, så kan vi løfte de

Få et uforpligtende tilbud

pil_ned

Udfyld formularen og få et tilbud på din opgave
– det er 100% uforpligtende!

En bred vifte af kompetencer indenfor erhvervsbyggeri

Vi har en bred vifte af kompetencer indenfor erhvervsbyggeri, lige fra skitseforslag og renovering til nybyggeri og totalentrepriser samt til- og ombygninger. Vi bruger vores mange års erfaring til at få projektet til at forløbe så gnidningsfrit som muligt.

Når det kommer til de større byggeprojekter indenfor erhvervsbyggeriet, kan vi være med i processen helt fra første streg på tegningen. Vi giver gerne tegneforslag fra vores egen tegnestue, og vi følger projektet helt i mål. Med vores mange års erfaring i bagagen indgår vi også let i samarbejde med andre fag på byggepladsen, så vi sammen kan løfte opgaven.

Vi bistår med renovering af erhvervsbygninger, uanset om det gælder installation af nye vinduer, tag, gulv eller efterisolering. Vi udarbejder også gerne en vedligeholdelsesplan med budgetter, så du og din virksomhed kan planlægge økonomien fremadrettet.

Uanset om opgaven er ude eller inde, stor eller lille, så garanterer vi håndværksmæssig høj kvalitet og sikkerhed. Vi følger alle opgaver til dørs, og vi gør vores ypperste for at alle parter er tilfredse. Derfor leverer vi også en kvalitet, som vi fagligt kan stå inde for.

Få et uforpligtende tilbud

pil_ned

Udfyld formularen og få et tilbud på din opgave
– det er 100% uforpligtende!

thymesterbyg

Få et uforpligtende tilbud